Informasjon

Vi følger NASF (Norges Airsoft Forbund) sine forskrifter på våpen, effekter og sikkerhet. Du finner informasjon om dette her: http://nasf.no/index.php/downloads

NASF sine FPS A-regler:
0 – 350: Full auto. 0 m sikkerhetsavstand.
350 – 450: Kun singelskudd. 20 m sikkerhetsavstand.
450 – 550: Kun bolt-action. 30 m sikkerhetsavstand.
350 – 450: Helauto, kun stasjonært/kjøretøysmontert (mitr. på trefot). 20m sikkerhetsavstand.

1277405_693023897393343_462285130_o

Aldersgrense:

Fra du har fylt 16 år, kan du bli med å spille airsoft. Dine foreldre må da undertegne et NASF skjema før spill. Siden Norsk lov sier at personer under 18 år ikke har lov til bruke våpen uten forsvarlig tilsyn, må du ha en verge med deg under spillet. Om du ikke har med en verge selv, må du gi beskjed til spill leder før spill om dette. Vi vil da hjelpe med å finne en som kan verge deg. En verge er da en annen spiller som er med deg under hele spillet.

Når du blir truffet:

Om du blir truffet må du høyt og tydelig rope «TREFF», dette er veldig viktig så du ikke fortsetter bli skutt på. Regn med at du må rope høyt! Ta så frem din «death-rag» som skal være en oransj klut du kan legge på hode. Dette gir god indikasjon på at du er truffet.

Tannskadeerstatning

Som betalende medlem i NASF har du rett på tannskadeerstatning på våre spill. Det er viktig du tar kontakt med spill-leder så raskt som mulig, om uhellet skulle skje. Vi vil så gi videre informasjon om hvordan du kan søke erstatning. NASF dekker opptill kr. 10.000,- på den totale regningen fra din tannlege (informasjon oppgitt av NASF). Tannskade er ikke ofte skjer, men det kan skje. Vi vil samtidig anbefale bruk av halvmasker og hjelm (men dette er ikke påkrevd).

Holdninger:

Scorpions Airsoft Klubb tar sterk avstand fra rasistiske holdninger og ekstreme grupper. Vi har medlemmer med forskjellige kulturelle bakgrunner å er en inkluderende klubb for alle som ønsker en actionfylt opplevelse. Vi romantiserer ikke krig eller har andre ekstreme holdninger. Vi ser på airsoft som en sport i lik linje med paintball.